BL Film – Creative Motion Pictures © 2018

Anita és Gábriel

Köszönjük, hogy részesei lehettünk Anita és Gábriel legszebb napjának és megörökíthettük azt.
Az esemény helyszínét a detki Mentaház adta, a kreatív felvételek is itt, illetve Gyöngyössolymoson készültek.

Henrietta és Norbert

Idén nyáron egy nagyszerű párt ismerhettünk meg Heni és Norbi személyében.
Minden elfogultság nélkül mondjuk: Csodálatosak vagytok!
Öröm volt a filmeteket elkészíteni!
Reméljük, mindenkinek annyira tetszik a látvány, mint nekünk!

Az esküvői felvételek Mátrafüreden készültek, a kreatív forgatásra Sástón került sor.

Címlapfotózás Kocsis Korinnával

Esküvő Classic Magazin

Egy esküvői miliő, ami ámulatba ejtette Kocsis Korinnát: álomesküvőn tündökölt a szépségkirálynő.

Egy kis kápolna, nagy vendégsereg, vidám lakodalom és magyaros ételek: ilyen esküvőről álmodik Kocsis Korinna. A szépség már többször is viselt menyasszonyi ruhát, de ez az alkalom különösen tetszett …

Kétútközön újították fel Magyarország egyetlen, vidéken megmaradt, szecessziós stílusban épített kastélyát, a Graefl-Kastélyt, amely a Graefl Majorral együtt a hazai slow food mozgalom egyik legfontosabb helyszínévé is vált. A gyönyörű, történelmi környezetben, egy tízhektáros birtokon emlékezetes kézfogó rendezhető, a helyszínen nem csak a polgári, de akár az egyházi szertartást is megrendezhetitek. Korinna ruháját a Leya Marini Couture álmodta meg, az ékszereket a Fatumjewels Ékszer és Drágakő Galéria kínálatából választottuk.

Boglárka és Dániel

Azért nagyszerű minden egyes esküvői pillanat a Tenkes Csárdában, mert olyan, mintha minden egyes alkalommal egy fantasztikus tündérmese elevenedne meg a csárda falai között.

A Kikerics Vendégház vendégszeretete kényeztette az ifjú párt, a Tenkes Csárda ételei méltó helyszínt találtak a Tenkes Rendezvénysátorban. A násznép önfeledten szórakozhatott a csárda teljes területén és a Tenkes Parkban is…

Viktória és Ya Ou

A 2017-es év Miss Earth Hungary díját elnyert Viczián Viktória és a ByTheWay zenekar egykori énekese régi jó barátokként érkeztek az EC fotózására. Fiatalos és játékos ceremóniájukon nem volt hiány nevetésből, stílusos esküvői ruhákból és inspiráló dekorációkból. Az önfeledt hangulat a videón keresztül is átjön, pillantsatok be a páros elképzelt esküvőjébe!

Reni és Csongor

Reni és Csongor esküvőjére 2018. október 20.-án került sor. Nagy örömünkre szolgált, hogy részesei lehettünk közös életük kezdetének. Az esküvő előtti kreatív felvételeket a gyönyörű ecsédi tó partján, míg az esküvő napján a veresegyházi tónál – egy meseszép színeket adó őszi napon – készítettük el.

James E. Pepper Bourbon

The Pepper family brand of whiskey is an iconic Kentucky whiskey brand initially produced during the American Revolution and continued through 1958.

DM Workshop
Night Event

A rendezvény egy BrodyLand helyszínen – a belváros szívében a Brody Studios vintage ”művészépületében” – került megrendezésre. Ez az őskövületnek tűnő épület a Vörösmarty utcában csodákat rejt…

Catrice és Essence

Termékbemutató és sajtótájékoztató az Essence Cosmetics és Catrice Cosmetics legújabb termékeiről 2018. október 3.-án a Stúdió Z-ben…

FitLine Procycling

A nyár a szabadidős tevékenységek végtelen lehetőségeit tárja elénk, ezek közül pedig különleges eseménynek számít egy alapvetően beltéri csoportos edzést víz közelében lebonyolítani. 2018-ban a gyöngyösi FitLine Stúdió és Tóth Sándor Procycling Master Trainer vezényletével 2 egyedülálló és emlékezetes órát tekerhettek végéig a résztvevők.

Essence Sziget 2018

HegeShow 2018

Professzionális extrém sportbemutató a Guinness rekorder triál bajnok Hegedűs Lászlóval.

Daalarna Fashion Show

A Daalarna 2018. április 13-án, két egymást követő, teltházas divatbemutatón prezentálta a legújabb alkalmi és esküvői ruhakollekcióját a szakma, a rajongók és a leendő menyasszonyok előtt.

A kiállítók között szerepelt a Catrice Cosmetics is.

Procycling Magyarország

A38 7 órás Maraton – Fantasztikus élmény, óriási hangulat. Ez az A38 Procycling maraton.