BL Film – Creative Motion Pictures © 2018

Viktória és Ya Ou

A 2017-es év Miss Earth Hungary díját elnyert Viczián Viktória és a ByTheWay zenekar egykori énekese régi jó barátokként érkeztek az EC fotózására. Fiatalos és játékos ceremóniájukon nem volt hiány nevetésből, stílusos esküvői ruhákból és inspiráló dekorációkból. Az önfeledt hangulat a videón keresztül is átjön, pillantsatok be a páros elképzelt esküvőjébe!

Reni és Csongor

Reni és Csongor esküvőjére 2018. október 20.-án került sor. Nagy örömünkre szolgált, hogy részesei lehettünk közös életük kezdetének. Az esküvő előtti kreatív felvételeket a gyönyörű ecsédi tó partján, míg az esküvő napján a veresegyházi tónál – egy meseszép színeket adó őszi napon – készítettük el.

James E. Pepper Bourbon

The Pepper family brand of whiskey is an iconic Kentucky whiskey brand initially produced during the American Revolution and continued through 1958.

DM Workshop
Night Event

A rendezvény egy BrodyLand helyszínen – a belváros szívében a Brody Studios vintage ”művészépületében” – került megrendezésre. Ez az őskövületnek tűnő épület a Vörösmarty utcában csodákat rejt…

Catrice és Essence

Termékbemutató és sajtótájékoztató az Essence Cosmetics és Catrice Cosmetics legújabb termékeiről 2018. október 3.-án a Stúdió Z-ben…

FitLine Procycling

A nyár a szabadidős tevékenységek végtelen lehetőségeit tárja elénk, ezek közül pedig különleges eseménynek számít egy alapvetően beltéri csoportos edzést víz közelében lebonyolítani. 2018-ban a gyöngyösi FitLine Stúdió és Tóth Sándor Procycling Master Trainer vezényletével 2 egyedülálló és emlékezetes órát tekerhettek végéig a résztvevők.

Essence Sziget 2018

HegeShow 2018

Professzionális extrém sportbemutató a Guinness rekorder triál bajnok Hegedűs Lászlóval.

Daalarna Fashion Show

A Daalarna 2018. április 13-án, két egymást követő, teltházas divatbemutatón prezentálta a legújabb alkalmi és esküvői ruhakollekcióját a szakma, a rajongók és a leendő menyasszonyok előtt.

A kiállítók között szerepelt a Catrice Cosmetics is.

Procycling Magyarország

A38 7 órás Maraton – Fantasztikus élmény, óriási hangulat. Ez az A38 Procycling maraton.